Vragen? Neem contact op via info@3vosjes.nl

Over ons

Waarom 3 Vosjes?

Had je een knuffel die altijd mee moest? Lag je eindeloos te lezen in jouw geheime hut of ging al je zakgeld op aan een robotverzameling? En moet je lachen nu je eraan terugdenkt? Weet je, wat jouw lievelingsspeelgoed precies was, maakt eigenlijk niets uit. Bijzonder is dat je daarmee zoveel plezier had dat de herinnering eraan jou nu nog blij maakt. Plezier is belangrijk. Daarom besloten wij in 2012 om 3 Vosjes te beginnen, een online speelgoedwinkel om kinderen blij te maken, kinderen van alle leeftijden.

Wat vinden we belangrijk?

Goede producten
Goed speelgoed is verantwoord

Het laat kinderen zich ontwikkelen zonder dat ze het zelf merken. Het prikkelt en daagt uit om spelenderwijs grenzen op te zoeken en te verleggen. Daarom vind je bij 3 Vosjes veel speelgoed waarmee kinderen zelf aan de slag moeten of waarbij ze zelf een speelscenario moeten verzinnen. Ook speelgoed met bijvoorbeeld een voel- of geluidfunctie vind veel je in ons assortiment.

Goed speelgoed is veilig

Wanneer je bij 3 Vosjes een product koopt, wil je je geen zorgen maken over het speelgoed. Dat moet gewoon goed en veilig zijn. Daarom is al ons speelgoed voorzien van een CE-markering. Dit betekent dat het is gemaakt volgens de richtlijnen van de Europese veiligheidsnormen. Maar een CE-markering zegt nog niet alles. Speelgoed waarmee een 10-jarige veilig kan spelen, is natuurlijk niet noodzakelijk veilig voor een kleuter. Daarom geven we bij al onze producten een leeftijdsindicatie. Zo zie je gemakkelijk welk speelgoed je juist wel of beter niet kunt kiezen.

Goed speelgoed is eerlijk

Goed speelgoed wordt geproduceerd onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden en met oog voor het milieu. Wij proberen zoveel mogelijk te weten van de werkwijze van fabrikanten en kiezen daarna bewust voor bepaalde producten in onze winkel, of juist niet. Informatie over onze producten en de makers ervan, lees je bij onze merken

Goed speelgoed is leuk!

Dat is het allerbelangrijkste en dat hoeven we niemand uit te leggen!

Goede service

Wanneer jij iets koopt bij 3 Vosjes willen we dat je blij bent met het product en met de afhandeling van jouw bestelling. Laat ons dus weten wat je vindt, dan werken wij eraan dat jij tevreden bent en blijft. Spreekt voor zich, toch?

Goed gevoel

3 Vosjes wil jou een goed gevoel bezorgen. Dat kan zijn omdat je bij ons iets bijzonders vindt waar je al lang naar op zoek was, of omdat ons speelgoed jou aan het lachen maakt, of omdat je er de deur niet voor uit hoeft. Wat de reden ook is, jij moet blij worden van 3 Vosjes. Jou dat goede gevoel te kunnen geven, vinden wij heel bijzonder.

To Top