Vragen? Neem contact op via info@3vosjes.nl

Gebruik en voorwaarden 3 Vosjes cadeaubon

Heb je een 3 Vosjes cadeaubon gekregen? Gefeliciteerd!

Nu wil je natuurlijk gaan shoppen. Maar hoe werkt het?

  1. Ga naar www.3vosjes.nl en doe (een) artikel(en) naar keuze in de winkelmand. Kies bij het afrekenen de betaalmethode 'cadeaubon' en vul je cadeaucode in.
    Is het totaalbedrag van je bestelling hoger dan de waarde van je bon? Betaal het verschil dan bij met een van de overige betaalmethoden. Is het totaalbedrag van je bestelling lager dan de waarde van je bon? Het restbedrag van de bon wordt bewaard tot de vervaldatum. Zo kun je bij een volgende bestelling op dezelfde manier het restbedrag gebruiken.
  2. Per bestelling kun je een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen inwisselen.
  3. De cadeaubon is twee jaar geldig. De vervaldatum waarna de bon niet meer kan worden gebruikt, vind je op de voorzijde van de bon.
  4. Een cadeaubon kan niet worden gebruikt voor een bestelling die al is geplaatst.
  5. De (rest)waarde van een cadeaubon kun je gedurende de geldigheid van de bon vinden door een account aan te maken en in te loggen. Je account bevat een saldochecker waar je de (rest)waarde kunt opvragen. Ook bij het invoeren van de cadeaucode bij het afrekenen wordt de (rest)waarde van de bon weergegeven.
  6. De waarde van cadeaubonnen is in euro's inclusief BTW
  7. Cadeaubonnen uitgegeven door 3 Vosjes zijn uitsluitend inwisselbaar voor aankopen via www.3vosjes.nl. Cadeaubonnen of de restwaarde ervan kun je niet inwisselen voor geld.
  8. In geval van diefstal, gebruik door onbevoegde derden of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Bewaar je bon en cadeaucode dus goed.

Heb je vragen over de 3 Vosjes cadeaubon? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Veel plezier met shoppen!

To Top